May 7, 2010

Di Waktu Lapang..

nie projek aku ngan ekin time ktorang ada masa lapang..

mine!1892

tampal sticker2 nie kat kad comel terima kasih..

kad tue utk letak kat goodies wedding dia nnti.. tapi utk side bakal husband dia lar..

mine!1890

smbil2 online pn ktorang tampal benda nie..

smbil2 tengok tv pn jadi gak..

tapi aku smbil2 update blog pn aku tolong tmpal menda nie.. aku kopek sticker, ekin tmpal.. hehhee.. =p

tapi ktorang wat sparuh jerk.. yang balance tunang ekin da amek.. dia nk suh abah dia lak yang wat.. hehee.. =)

skang nie dok belek2 goodies utk side ekin plak..

4 comments:

*ayu the sun* said...

kawan yg sama tanya pasal bb tu ek?
bila kendurinya???
bestnya wedding prep.. i liikkeee!!!!
yaty bila pulak?
;)

yaTy ♥ said...

a'ah kak ayu..
org yg sama..
bln 6 nie..
tue lar.. sronok je tolong dia wat prep nie..
me?? hahaha.. lambt lgikkkk..
=)

Wawa~* said...

wahh... persediaan awal ni.. bagus2, hehe. cantik la sticker tu....

yaTy ♥ said...

tue lar wawa..
wedding pn tak lama lagik..
bek prepare awal2..
thanx on behalf of my fren..
=)