May 31, 2010

During My Course..

okeh, mehh cite pasal course 2 weeks kat IKWAS tue..

mine!2051

setiap sorang mmg dpt paper oren tue.. lipat dua, then tulis nama, letak lar kat atas meja tue hah..

sng skit kerja penceramah nk panggil nama tanya soalan nnti kan.. even pakai name tag pn, tapi dari jauh tak bape nk nmpak sgt.. tue yang diorang suh wat mcm nie.. =)

mine!2049

nie lak bekalan yang smpt aku g beli ngan lis n betty masa g giant kat taman intan tue.. beli kudap-kudapan utk makan dlm bilik nnti.. nama pn nnti ada xsgmnt group n individu kan..

agak2 kepala tak brape boleh nak fokus sgt boleh lar ngap.. tapikan, smpai ke hari last, aku pnye kudapan nie tak bergerak2 tau.. ater, da kena skit gusi kat sana kan.. mana nye nk kunyah makanan..

mine!2062

mine!2052

time dlm dewan kursus tue, agak2 aku da bosan tahap maksima time dengar ceramah tue sume, nie lar yang aku wat.. men benda alah nie sesorang.. layan je lar kan.. dari aku lentok pale atas meja, aku bantai tido t, tak memasal jerk.. hehehhe.. =p

mine!2063

yang bingo kat atas tue, aku men ngan lis everyday before ktorang pnye course start.. betty tak mau join sbb dia asik kalahhhhhhhh!! pastu ckp ktorang busuk ati plak.. eh2 kak, ko yang susun nombor tak umppphhhh tau… huhuhu..

eh, hari2 ktorang bekfast minum kopi tapi dlm dewan kursus tue still gak ngantukkkkkk!! tak paham sungguhhh larrrr..

kol 7.30 pg bekfast minum kopi, kol 10.30 pg t minum pagi minum kopi lagik.. tapi tak gak hilang ngantuk nye.. bila masuk bilik, nmpak katil tak mau plak mata jadi ngantuk..

=)

2 comments:

heart~ said...

uiks byknye bekalan mknan dia

yaTy ♥ said...

heheh..
wat bekalan..
penting tue..
=)