May 10, 2010

Kejadian Pagi Jumaat..

pagi jumaat last week, cm biasa lar aku menunggu bus kat dpn area umah kan.. kalo siap awal, smpt lar aku naik bus yang kol 7.30.. kalo lmbt skit aku naik bus kol 7.45..

nk dijadikan crita, masa ari jumaat tue, aku smpai kat area basement tue, bus kol 7.30 tue baru je kedek2 gerak.. confirm lar aku pn tak koser tak kejar2 da kan.. tgu je lar next bus..

masa ngah tunggu bus kol 7.45 nie, ngah ralit2 layan mp3 sume, tetibe dengar bunyi honnnnnnnnnnn yang pnjg gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!

5-1

skali toleh kiri, ada kereta da bercium rupanya…

6

kasik close up skit.. tapi tak cemolot lar.. dia cempipi jerk.. hehhehe..

both kereta adalah saga.. actully yang red colour nie dari arah basement.. baru nk kuar dari blok dia.. other one yang purple tue, dari arah belah sebelah punya blok..

so, mmg totally patutnya jalan yang purple tue lar.. coz yang red tue if nk kuar pn, kena lar make sure takde kreta kan.. tapi tah lar.. mayb dia tengah rushing kot.. tue yang main keluar jerk.. skali kuar2 plak terkiss kan.. nk wat cmne..

driver red car tue adalah lelaki, yang purple tue plak pempuan.. siap ngan ank2 dia dlm kereta tue gak..

7-1

nie diorang tengah berbincang lar kot cmne nk settlekan sume.. the two girls yang pakai tudung biru n hitam tue dari kete kancil tue.. diorang benti tengok ape yang jadi.. tapi smpai lar aku naik bus, tak settle2 gak..

sib bek lar jugak takde pape yang teruk jadi.. kalo tak sian kat anak2 akak tue.. mesti diorang terkejut..

so, peringatan buat semua berhati2 yer bila memandu.. kadang2 kita da cukup berhati2.. tapi org lain belum tentu amek langkah yang sama kan..

harap2 perkara macm nie dielakkan dari berlaku pda kita semua..

=)

5 comments:

chentaqalisya said...

btul r wei..ni drive ikt ska ati jerk..g2 la pmpuan yg drive...brangan jerk...ingtla sket drver2 len...

chentaqalisya said...

btul r wei..ni drive ikt ska ati jerk..g2 la pmpuan yg drive...brangan jerk...ingtla sket drver2 len...

yaTy ♥ said...

oit mak cik,
yang melanggar tue lelaki ler..
lelaki tue yang baru kuar dari basement..
dia yg p cium keter org lain..
hehehh..
=)

lily lotus said...

ishk..takut betul kalau tercium2 kereta ni. harap2 anak2 orang tu tak trauma

yaTy ♥ said...

kak lily,
tue lar pasal..
da lar ank2 dia kecik lagik dlm keter tue..