May 10, 2010

Mau Lari Umah!!

aku nk lari dari umahhhhhhhhhhhh!!! hehhehee..

gilo ko nk lari umah.. mentang2 jauh dari mak pak kan..

tak lari pn lar.. saje je letak tajuk cmtu.. sbb da tak tau nk letak tajuk ape.. huhuhuhu.. =)

51

yang sebenarnya nk bagitau aku tak packing habis lagik utk kursus 2 minggu yang aku kena pegi nie.. gile kan, nk g kursus hari rabu nie, tapi baru packing baju kurung jerk.. pitam lar ko mlm kang nk packing yaty oiiiii..

tapi serius, aku tak tau nk kena bwk bape byk baju.. mmg lar kat sana nnti bley basuh n pakai balik.. tapi kalo nk bsuh pn kena tunggu masa yang free kan.. da lar schedule utk kursus tue pn takde.. so mmg tak leh nk bajet langsung!!

stakat nie yang aku tau kasut mmg aku bwk sepasang jer.. koser aku nk tukar kasut ari2 kan.. bwk slipar, bwk sandal n kasut sukan.. yang nie mmg da letak 1 paper beg..

kena listdown kan lar senarai barang nmpk gayanya.. padan muka ko yaty, packing lagik last minute.. hehheh..

eh, okeh lar.. menceceh je kan.. aku nk g amek buku2 kat library dlu.. kat sana t ada exam.. kang mengagau aku nk mencarik jawapan kalo takde segala buku pekeliling sume nie…

bye!

=)

p/s : mintak2 beg paling gabak yang aku ada nie muat nk sumbat sume khazanah aku nnti.. hihihi..

5 comments:

ida said...

selamat berkursus

aimi said...

wei.. ko kusus aper 2 minggu nie??

yaTy ♥ said...

ida,
thanx..
=)

aimi,
induksi umum..
hehhee..
=)

::misz maney:: said...

ala ko campak2 je semua baju ko dalam tu..hahaahha...senang..nanti tak payah penat2 nak basuh..ngeehhh:)

yaTy ♥ said...

hahhaa..
aku cmpak2 sure tak muat..
kang kembung semacam je beg tue..