December 6, 2011

Teringin Sangat!

nie dia tido sendiri yerk.. xda sape tepuk, xda sape dodoi..

sebelum dia tido nie, mulut dia dok riuh je tnye 'mana?? myyy mana??' ape yang dia dok tnye mana2 pada mummy dia?? dia tnye mana pegi colouring book dia ngan crayon dia.. hhahaha..

myyyy.. mana??

ape yg mananya A'el??

mana myyyy??

dia tnye colouring book ngan crayon dia lar long..

ooooo.. mana eh?? meh mummy bgtau mana pegi colouring book ngan crayon a'el yer.. bila mummy bagi A'el colouring book.. habis sume A'el koyakkan.. xda 1 page pun yang tinggal.. crayon A'el plak, habis sume A'el da patah2kan.. jadinya, sume2 da habis buang tau.. jgn tnye mana2 lagik..

melopong dia dengar mummy dia bebel.. tah paham tah tidak.. mulut tetap gak dok tnye mana2, smpai terlelap sendiri.. huhuhu..
bangun tido, lain kisah dia plak yerk.. dia p amek kelambu yang baby tido dlm bilik, suh bukak kan utk dia..

kelambu nie tok ayah dia belikan untuk dia.. tapi sekali pun dia x pnh pakai time dia kecik dlu.. so bila da besar skit nie, da dia request, pakaikan lar jugak.. sib bek muat leh msuk lagik.. huhuhu..

sronok sgt dia dpt baring bwh kelambu nie.. tak smpai 5 min pun dia leh duduk diam.. pastu da meligat balik.. bila nk meligat, wajib lar aku tutup kelambu tue.. sblm patah riuk kelambu tue dia keje kan.. hihihi..
=p


2 comments:

HarLisz said...

baju a'el macam game yg aku main je smurfs' village..comey giler..

yaTy ♥ said...

haah yang..
baju smurf..
minggu tue dia belasah baju baru jerk..
huhuhu..