October 3, 2011

Bekfast Di Pagi Ahad

owh, aku terpaksa skip crita malam jumaat n aktiviti hari sabtu yerk.. sbb aku nk collect gmbar dari member2 yang lain dlu.. so makanya, aku up kan lar entry di hari ahad.. hehhehe..

bangun hari ahad tue, kasik clear kemas bilik n umah sume.. basuh baju sesiap.. kasik sidai sume, then mandi2 bersiap terus gerak ke shah alam.. smpai bwh umah akak aku, xyh nek ape sume, terus bawak dia ngan miqhael g bekfast..

cadangnya nk g bekfast kat restoran upin ipin tue.. dak kecik tue mulut bising je dok pin pin pin tak sudah2.. tapi sbb roti canai kat situ da tutup, so ke mamak la kita yerk..
bekfastnya kat Al-Ali Bistro.. belakang ngan upin ipin jerk.. aku order roti telur.. akak aku order roti sardin.. then teh tarik 2 cawan.. owh, menunggu dorang nk amek order pun kemain lama lagik.. tensen betul..
ini budak adalah share roti telur ngan aku.. tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaaannnnnn.. sila lar percaya yerk.. roti telur tue sume dia habiskan.. aku smpt lar merasa sesuap dua jerk.. huhuhu.. bagi kat dia je, pastu dia da mintak lagik.. ater, bila yang aku nk suap mulut sendiri.. hehehhe..
tinggal yang last tue je dia buang.. coz dia g masukkan sebesar2 tidak dlm mulut sume.. pastu terkumat kamit nak gigit bagi hancur.. pastu pandai, tarik tangan aku suh tadah roti tue, sbb dia nk luahkan dari mlut dia..

sudahnya aku order lar plak roti kosong 1.. itu pun roti kosong aku pun dia mintak sikit gak.. hahahah.. betul2 lapor anak buah aku nie.. eh, teh tarik aku tue, 1/2 gelas dia minum yerk..

da lar baby chair takde stok kat kedai nie.. terpaksa lar letak dia kat kerusi biasa.. itupun dia sibuk nk berdiri goyang2 atas kerusi tue.. tak tenteram tau ngan budak nie.. terpaksa lar pegang baju dia kuat2.. kang ada tertonggeng anak buah aku kat kedai mamak..

owh, nk blik dari mamak nie, terpaksa lar penuhi permintaan dia dlu yerk.. tue later aku story..

=p

3 comments:

~@mOi ~~ said...

besoo dah... kakak ko due bila t?

yaTy ♥ said...

iyer.. beso da dia..
penat nk layan kerenah dia..
hahhah..
akk aku due bln 1..

lily lotus said...

takpe, nanti dah ada anak sendiri kompem perfect jaga..hehe