December 26, 2009

Selamat Pengantin Baru Anis =)

hari sabtu last week, aku sempat g wedding salah sorang geng ktorang.. nie org ke3 yang kwin dlm geng ktorang.. lepas aimi & aien.. =)

kali nie anis plak da melangkah ke alam baru.. next tak tau turn sape plak.. ekin rasanya.. hehhee..

so, ari sabtu tue dari batu tiga aku nek komuter ke UKM.. amie pick up kat situ.. janji dlm pukul 12.45.. tapi sbb komuter asik delayyyyyyy jerk, last2 aku smpai kat situ kol 1 lebih gak.. ngan hujan nye lagik.. redahhhh je lar..

ngam2 ktorang smpai kat umah anis tue, bunyi kompang pengantin tengah berarak.. means diorang pn lewat skit lar sbb nk tunggu hujan berhenti sume.. xkan nk berarak dlm hujan plak kan.. so laju je terus ke depan khemah nk amik pic.. hehheeh..

warna tema diorang turqoise.. cantikkkkkkkk.. =)

pelamin utk pengantin nie tak wat dlm umah.. diorang wt kat dlm khemah tue jugak.. so mmg khas kan 1 khemah tu utk pelamin n tempat makan pengantin..

lepas da amik pic dia skit, terus ktorang g mkan.. sbb smpai2 je da kejar amik pic dlu kan.. so bek isi perut dlu.. hahahah.. ayam golek yang ada kat situ mmg yummmyyyyyyyyyyyy gilerrrrrr.. smpai skang teringat rasanya... sedappppp okeh.. lupa plak nk snap pic org tgh wat ayam golek tue..

lepas mkan ktorang lepak2 kat area tepi tue dlu.. time nie marni, ekin, kucai pn ada gak.. so ktorang borak2 je dlu sementara nk tunggu anis free utk amek pic ramai2.. coz time nie dia tengah mkn beradab sume..

us with anis & husband.. nie pn tak cukup lengkap lagik.. coz time nie aien tak sampai lagik.. dia smpai lewat skit ngan husband dia.. so takde lar pic dia skali..

pic agak tak balance, coz the photographer mintak aku pindah dari kiri ke kanan.. ingtkan dia suh pindah nk bagi balance.. rupanya mmg tak balance langsung.. apadah photographer cmtue.. hihihi.. =p

pose gedixxx mak cik sorang nie.. hahhahah..

ktorang lepak kat majlis anis nie smpai kan org2 area umah dia da kemas meja makan, baru ktorang reti nk gerak balik.. hahaha.. punya lar lama bertangga kat situ kan.. borak sakan masing2.. maklum lar nk jumpa slalu bukan senang kan.. nie je lar masa yang ada nk borak sakan pn..

me with anis & hubby

to anis & husband..

selamat pengantin baru..

smoga kekal hingga ke akhir hayat..

=)

4 comments:

cik EPAL said...

selamat pengantin baru juga :)

M O N I C A said...

selamat pengantin baru..:)

yaTy ♥ said...

thanx cik epal..
;)

yaTy ♥ said...

thanx for da wish monica..
=)