November 1, 2011

Bufday Celebration =)

hari jumaat ari tue, time lunch hour ktorang wat bufday celebration utk Kak Dahlia n Ain.. celebrate 2 orang sekali.. sorang on 24th Oct, sorang lagik on 26th Oct.. so kita celebrate on 28th Oct.. hehhehe

owh, nk celebrate nie of coz lar dorang berdua xtau.. ktorang2 je yang plan thru emel.. nk buat time lunch hour hari biasa, mmg tak smpt lar kan..
dedua bufday gurl dpt badge 'bufday gurl' kaler purple.. utk ain ada extra.. ape extra dia, nnti aku tunjuk.. hehhehe..
cake utk bufday mereka berdua.. comel okeh keknya..
bufday gurls ngan kek bufday dorang.. heheheh.. msing2 dok pelik tgk kerenah ktorang tgh hari jumaat tue.. ater, nk tunggu cukup korum baru lar leh celebrate kan..
kami2 yang merancang.. hehehhe.. ala, Mia xda dlm nie.. ada lagik sorang.. kak pah adalah mastermind utk celebrate bufday nie.. tapi dia sendiri tak dtg sbb x sihat.. hampeh je tau..

da pepagi hari ktorang dok beremel cmne ke plan tgh hari nye karang.. haru biru jadinya.. tapi sib bek menjadi gak. hehehhe.
msing2 eksaited ngan aksesori kat kek tue.. hahahh.. tue lar, aku suh amek sorang satu aksesori kat situ tak mau.. huhuhu..
Mia oiii.. ape ke yg ko tunjuk tue yang?? hahhahaha.. tetttttttt!!!
bukan takat kek semata2.. ada gak ktorang order makan.. set nasi tomato..
utk Muaz ngan Afizal mmg ktorang suh dorng makan dlu lar.. coz dorang nk g solat jumaat kan.. time nie aku ngan Mia dok membagi goodies beg kat sume2 orang.. eh, bufday gurls dpt goodies beg, tetamu2 pun dpt goodies beg jugak!
sbb aku membagi kat sume orang, jadinya mmg pic aku yg byk.. so utk diri sendiri n Mia, tukar2 lar pembaginya yerk..
nie budak 2 orang bizi men tiup2 tue.. tapi pastu kena gelak ngan sume orang okeh.. sebab benda tue tak jadi memanjang.. tapi dia jadi tegak naik ke atas.. Mia siap ckp benda nie stim terlebih! sengal tau..
kek yang marvelesssssss!!!
selempang nie lar extra utk ain.. Mommy To Be!! hehehe.. minah tue kan da pegnent.. tapi aku pun saje lar menggatal nk merasa gak pakai selempang MTB tu.. bila yg betul2 nk jadi MTB tue, lain thn lar yerk.. hihihhi..

settle bergambar sume, terus makan nasi yang ada tue.. sbb sedap sgt, aku makan smpai bertambah2.. eh, ke sbb lapar?? heheheh..

anw, happy bufday utk kak dahlia n ain yerk.. smoga panjang umur n murah rezeki.. semoga dilindungi oleh Illahi.. utk ain, smoga selamat melahirkan bby yg tombaaaammmmm!! n smoga dipermudahkan segalanya.. aminnnnn..

=)

2 comments:

oMe aNaT aMiNuddiN said...

tempah kat mn kek tu yang? sgt cumill! mahal x? bp RM?

yaTy ♥ said...

farah,
aku tak tau order kat mana..
bkn kerja aku..
aku tau makan jerk..
hihihih..