November 23, 2011

Ape Masalah??

salam korang...

wuiiiiiii, lama giler okeh blog aku nie bersawang.. aku tak tau lar nape jadi mcm nie..

bila dari blogger.com, aku nk upload gmbar mmg faillllllllllllllll semedanggggg!!

dari blogger in draft plak asal nk upload pic jer errrrrrrrrorrrrrrrrrrrrrrrrrr memanjanggggg!! hangin aku wei.. bape byk da entry aku yang tertangguh wei.. yang mana ada dlm draft tue pun aku xleh nk publish, coz mmg akan jadi errorrrrr!!

nak nngis da aku dok mengodek ape ke halnya ngan blogger.com n blogger in draft.. nk kata pc aku yang prob, aku try kat pc org lain pun sama gak.. haihhhhh, tensioooonnnnnnn!!!

komengaaaaaaaaa!! aku da rindu wei nk update blog!!!

=(

6 comments:

HarLisz said...

sama la aku..oleh itu skg dah tak buka blogger.com..

update pkai WLW je..

yaTy ♥ said...

wlw aku kalo update tanpa gambar boleh..
kalo ada gambar, error!!
hangin okehh..
x feel kalo update xda gambar..
menciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

::misz maney:: said...

lor asal..aku punye okeh je..ko bukak la blog pakai google chrome..rasanya okeh..

yaTy ♥ said...

google chrome kena donlod dlu kan??
aku try jap yer..

::misz maney:: said...

aah kene donlod dulu..kejap je pun donlodnye..

yaTy ♥ said...

xmau pun wei aku donlod google chrome tue..
nie aku guna mozila baru boleh..
badigol betul lar pc nie..