August 25, 2010

Quick Update!

morning sume.. =)

amacam pose?? okeh?? sekejap je da msuk hari ke-15 puasa kan.. and skang pn kat radio da start berkumandang lagu raya.. amek mood raya gituw.. hhehehe..

nk amek mood amendanya kan, baju raya pn tarak lagik.. hihihihh..

ari ahad ari tue ktorang berbuka kat umah aunty ktorang, kat subang.. so, mmg aku tak snap pics langsung.. ater, ramai org.. malu aku nk dok snap2 pics bagai.. =p

lauk mmg marveles.. ada ayam goreng, ketam masak lemak, udang masak ape tah (udang dia sgt gemok2), smbal sotong, daging tumbuk, telur dadar n syur kacang panjng.. air mcm2 ada.. ada air oren, mata kucing & sirap bandung.. sirap bandung mmg terbaik lar.. tapi sedih, dpt rasa skit jer.. huhuhu..

ari isnin plak, my sis tak p keje.. skit kepala.. kononnya nk rest lar kat umah.. sudahnya layan lar ko kerenah si miqhael yang da memacam tue.. hahhaha.. ngamuk je kejenye..

so, blik ofis aku singgah g bazar kat dpn MOF..

mine!3066

tak byk pilihan utk lauk lar kat bazar sni.. tapi kalo benda2 lain byk lar pilihannya.. so, aku end up dengan beli siput sedut masak lemak, ayam KFC yang slalu ktorang g makan malam tue, ngan tempe + ikan blis sira ngan cili..

kebetulan ada tapau lauk dari umah mak ngah aku skit, so ckup lar kan.. lagik pn makan berdua jer.. =)

mine!3067

air plak aku beli air mango.. mmg terbaik lar yer air dia.. mmg fresh dari buah mango.. takde men kordial2.. berbaloi lar aku beli.. RM2 je pn.. dlm plastik besar.. sodapppp sgt!!!

ikan bilis yang ktorang bwk blik dari palong tue da selamat dihabiskan dengan licinnya malam tadi oleh aku.. muahahahaha..

menu berbuka smlm tak smpat nk snap.. ater akak aku berbuka dlu.. aku plak tengok miqhael.. budak tue mata da kuyu smpai merah2 pn dia sanggup tahan lagik nk bukak mata dia..

mak ngah bagi ubat batuk biar adik tido je nk tak??? hahhahaha..

mau kena sekeh ngan akak aku nnti..

ceh, konon je quick update.. tapi panjang gak ko menceceh ye yaty!! huhuhu..

4 comments:

HarLisz said...

Ko ddk umah akak ko smpai bila?

yaTy ♥ said...

minggu nie last..
nape??

HarLisz said...

smlm aku g p5 so ingat nk amik pendrive tu..tp tak jd nk call sebab ingat yg ko sure tak de kt sini..btl la tu jangkaan aku

yaTy ♥ said...

pendrive ko dlm beg lappy aku..
next week aku pulangkan kat ko yerk..
=)