August 30, 2010

KTM Moments.. =)

morning u olss..

aku cuti ari nie.. hheehehe.. uish, rugi je kan kalo hari nie keje, esok cuti.. bek lar cuti terus.. hehehe.. so, now still kat jb lagik.. tomorrow morning baru blik shah alam.. =)

last week, ari khamis mlm kan ktorang balik jb nek train.. biasanya train kol 9 mlm, smpai jb dlm kol 6pg cm2.. tapi kali nie train kol 11, still smpai jb kol 6 jugak.. kre okeh lar tue.. da kurang masa perjalanan dlm train tue..

miqhael, dlm kol 8 da bagi dia tdo dlu.. coz nnti nk gerak sure kena kejut dia kan.. then dlm train baru dia blh smbung tdo smula..

mine!3080

muka budak toya takde perasaan.. ater mood nk tdo tapi tak leh tdo kan.. hehhehe.. tue yang muka masyammmm jer.. nan adonya dia nk senyum2.. ko agah lar dia cmne pn..

mine!3082

mine!3083

see.. mak ngah ngan mummy dia je yang sengih over sgt.. dia wat gak muka bedek dia tue..

eh, tapi sib bek masa kat kl sentral nie dia tak meragam or pape pn tau.. behave jer.. pastu wat muka pelik tengok org ramai sgt.. hahhaha.. jakun lar adik nie..

mine!3084

mine!3085

ramai giler yang nek train.. aku rasa mmg full kot.. tue pasal ktorang smpai dpt katil atas jer.. sempiittttttttttttt okeh katil atas.. huhuhu..

mine!3086

katil aku no 27.. side atas..

mine!3087

my sis n miqhael no 25.. depan ngan katil aku jer.. ktorang dedua dpt katil atas.. katil bwh sudah full.. =( akak aku nek atas je terus tarik langsir tue.. miqhael da nk menyusu kan..

mine!3089

satu je lar yang aku rimas kalo katil atas nie.. utk tdo ke ape mmg takde prob lar.. tapi ble ko nk duduk, aisay, kepala ko tue ngam2 ngan ruang kat ats  dia.. silap hari bulan kalo ko tinggi sgt mmg kena tunduk skit..

mine!3090

ktorang da beli siap2 mcd utk makan dlm train.. ater, nk sahur ape kan nnti.. cecece, cm puasa je ko yaty.. hehhehe..

mine!3093

mine!3098

tengok lar tue, miqhael je da conquer katil tue sesorang.. hahhaha..

sib bek sepanjang perjalanan nie, dia tak meragam or merengek pn.. just bangun bagi utk menyusu jer.. good boy lar adik.. next time leh nek tren lagik eh.. hehehhe..

yg pic akak aku kiss dia tue, dia baru bangun.. time nie da nk smpai jb.. ater diorang wat pengumuman tue sume kan.. ngam2 plak corong tue betul2 kat area ktorang.. sah2 lar budak kecik nie terus celik je matanya..

mine!3099

ktorang smpai kat stesen jb jer, BIL, adik aku n ibu aku da tunggu.. so, tak yah nk buang masa, terus lar blik umah yerk.. hheheheh..

=)

4 comments:

oMe aNaT said...

np muka ko ngn kakak ko lain bai.. ko anak angkat ea?he3..=p

yaTy ♥ said...

smpai ati ko kata aku anak angkt.. sobs sobs sobs..
siap ko nnti farah!!!
ahahhahaha..
=)

Nor_Emylin said...

dah lama tak naik ketapi...eh, kalau amik yang katil tuh, campur pompuan laki tak ek??
P/s : mana la mak ngah Nya tak "BULI" mikhail...comel sesangat...hahha

yaTy ♥ said...

naik lar lin.. best!!
tapi yang tmpt tdo lar yerk.. kalo amek tmpt duduk, mau patah pinggang.. hehehhe..
cmpur je lin.. 1 koc tue cmpur je lelaki n pmpn.. tapi kan ada langsir tue.. so, tarik kasi lekat pelekatnya..

hhahahah.. of coz lar mak ngah dia suka buli dia..
=)