August 11, 2010

Lagenda Budak Setan The Series..

morning semua.. =)

amacam 1st day puasa?? okeh tak?? ke ada gak yang smpai ofis je terus p terjah cafe?? heheheh..

hopefully, 1st day nie berjalan dengan lancar lar yer utk semua..

erm, eh korang tau tak Lagenda Budak Setan The Series da start??

aku pn baru je tau, sbbnya mlm tadi tertengok kat astro prima..

rasanya malam tadi baru 1st episode kot..

watak kasyah cm biasa milik Farid Kamil..

watak ayu tue aku rasa pelakon baru lar.. tak smpt nk tengok nama dia smlm.. tapi nnti akan ada Jue Aziz.. mayb Jue bwk watak ayu lagik satu tue rasanya..

tapi yang the series nie mmg aku nk layan lar.. sbbnya dia mmg lebih kurang kot ngan yang dlm novel.. baru mcm real skit dia pnye perangai setan tue kan..

nk2 bila diorang berkomplot ngan geng2 nakal yang pmpn.. segala stink bomb sume kuar.. siap kena kan cikgu2 yang diorang tak suka segala bagai.. wwwuuuuiiiii, syok je aku layan smlm.. =)

wpun da katam novel LBS nie byk kali, siap da boleh hafal jalan crita nya.. aku tak kesah pn.. tetap gak nk layan drama nie..

jom kte layan sama2 ek..

tiap2 hari selasa, jam 10.30 mlm kat astro prima..

next week pnye episode, si azmi yang jahat nk mmpus tue masuk sekolah diorang plak..

jommmmmmmm layan next weeeekkkkkk!!!

=)

2 comments:

oMe aNaT said...

aku plak br dpt tau smlm.. blh?tension..tension..huk3..xpe..next week kte tgk beramai2 ye..hik3..

yaTy ♥ said...

aisay..
rugi lar ko..
takpe2.. baru je lagik startnye..
next week sila catch up yerk..
=)