January 29, 2010

Unan roti John..

lunch hari rabu ari tue, kuar p Warisan ngan member..

org da ajak p makan, ikut je lar.. lagik pn aku bukan wat pape pn time lunch.. ngadap games jerk.. hehhee..

=p

and mcm biasa gak kat Warisan nie mmg penuh memanjang.. carik tmpt duduk pun susah.. smpai dlm kol 1 pn da penuh.. pelik btul.. korang yang len2 kuar p makan kat situ kol bape ek?? sure awal kuar kan..

last2 ktorang berdua tumpang je kat meja org lain.. hehhee.. nk wat cmne kan.. da mmg takde tmpt lain.. nk tak nak kena lar tumpang meja org..

kat sini mcm2 ada.. nasi cmpur, yang goreng2 ada, nasi ayam, bihun sup sume tue satay kajang pn ada gak..

aku pilih roti john sajerkkkk.. mls nk mkan nasikkkkkkk!! da gemukkkkxxxxx.. hehehee.. skali skala je amek nasik..

ada yang roti pendek n roti panjang.. tapi kali nie roti pendek da habis.. so, kena lar amek roti panjang.. heheh..

owh, aku suka kalo yang roti yang diorang da sapu ngan telur sume tue, diorang biarkan smpai roti jadi garingggggggg!! mmg yummmmyyyyyyyy!!

da garing tue sume, baru diorang sapukan mayonisssss & letak sayur timun tue sume.. pastu curah sos...

and... tarrraaaaaaaaaaaa....

nie lar roti john nyeeeeeeee.. sedapppppppppp..

tapi sbb ada 'something' yang mengganggu fikiran aku tengah hari tue.. sudahnye 3 potong roti john tue je yang aku makan..

sangat membazir!! da tue nk wat cmne.. tetibe trus xda slera nk makan kan..

=)


pesanan penaja utk cik kak lis - ko jgn terliur ngan roti john nie jugak ek.. hahhahaha...

7 comments:

*ayu the sun* said...

sedapnya yaty oooii...
ya rabbi...

isk!
terliur!

Click here!

Lyn Yusoff said...

diet ker??
mkan roti john jer... heheheh
mane lah bdn tu gemuk pun..
kurus jer.. hehehe

yaTy ♥ said...

kak ayu..
hehehe..
sila terliur yerk..
sedapppp.. mmg sedapppp..
kalo kat pasar tani tue, Q nk membeli roti john nie mmg pjg..
=)

yaTy ♥ said...

kak lyn..
byk lar tak gemuk nye..
gemuk da nie..
berat da melimpah ruah da nie..
huhuhu..

kak pah EDS said...

mana sedap cik adik oy.. nak sedap pi melaka.. takpun tunggu bazar ramadan kat shah alam..

unan roti john ni. bila makan, isi kulit telur ada lah.. daging kurang dik.. akak tak tipu.. cuba adik try.. pergi yang putrajaya di taman warisan.. tengok betul2, dia buat daging sejemput je.. pastu bahagi 2 roti panjang tu...

daging nya rasa bila esok kita makan daging merah esok malam kat kedai tomyam..

ish .. betul2 nak pergi haji balik hari ni..

Anonymous said...

ishh..kak biar btol..setahu sy diaorang buat betul2..teliti dan dah ditraining..atau mungkin masa tu kekurangan staff or bz giler kot or mungkin x perasaan..but customer is alright kan!!!..on bhalf this company i'm say sori kak..kalau nak ganti rugi bgtau nama sy coz sy wat marketing utk Unan ni..can call me 0193282321..0126082521..or call Mohamed Nizam pengarah urusan...sori dear..komplen begini amat diperlukan untuk memantapkan lg hasil jualan kami...tq......shizue

Anonymous said...

roti john unan x bt kursus utk yg bminat nk blajar ker?knper x bt satu knsep bsnes kiosk roti john dan buka pluang perniagaan kpd mereka yg bminat?mcm roti mat salai...otai burger...dan mcm2 lagi lah.
hasrul(cyberboyz_822yahoo.com.sg)