January 19, 2010

The spy next door!

hari Ahad ari tue, aku meronggeng kan diri kat Times Square.. hehehhee..

ingtkan nk tengok Avatar or Alvin & the chipmunks.. gila jakun aku kan.. cita da lama kuar, baru hegeh2 nk p tengok.. =p

tapi tak dpt pn.. coz cite alvin tue ad kol 1.40 pm sajork.. and avatar ada kol 2 lebih tapi da tinggal seat yang depan2 je.. tak koserrrr aku heh.. jadinya aku pilih movie lakonan Jackie Chan... The Spy Next Door!

cite ni pn selling fast gak.. ada kol 2 lebih.. tapi aku tengok yang kol 4 lebih pnye sbb yang kol 2 lebih tue pn seatnya tinggal yang depan2.. sib bek time beli tiket nie Q nye tak panjang sngt..

da dpt tiket, trus g mkan kat food court then aku pusing2 dlu kat tingkat 3.. yang kat tmpt ada wat jualan kat tengah2 tue.. cuci2 mata tengok baju & segala mcm benda.. hehehe.. =)

okeh, berbalik pada cite the spy next door nie.. pada aku seronok lar layan cite nie.. jalan cite dia sng nk paham.. slalu Jackie Chan pnye cite kan mesti byk yang aksi2 stunt kan?? tapi kali nie pada aku 1 perubahan watak utk dia lar.. still ada stunt, tapi tak byk mcm slalu yang dia wat..

dlm cite nie dpt tengok cmne dia cuba jadi lelaki yang ala2 romantik.. heheh.. cmne dia cuba nk tackle anak2 gf dia.. byk lar lagik.. mmg funnnnnnn sgt cite nie.. nk2 bila dia tolong jagakan anak2 gf dia time gf dia kena p tgk mak dia kot msuk hosp.. hihihi..

next movie yang aku nk p tengok nnti cite yang the rock blakon tue.. Fairy Tooth.. =)

hopefully, ada masa nk p tengok nnti..

=p

8 comments:

zac zirwan said...

jackie chan balek2 cter cmtu je kn..komedi + aksi stunt..yeke laen cter nih?

lily lotus said...

akak pun mengidam nak bawa the kids tgk alvin. huhuhu

yaTy ♥ said...

zac..
to me cite nie tak penuh ngan stunt2 mcm cite dia yg sebelum2 nie lar..
ada part stunt pn time dia nk tangkap penjahat.. tue jer..
len2 sume part yang fun..
pada yaty lar yer..
=)

yaTy ♥ said...

akak.. better pegi sblum kempunan nk tgk alvin..
hahahah..

*ayu the sun* said...

nak ikut tengok fairytooth!!!!!!!

ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!

yaTy ♥ said...

kak ayu..
nnti kite pegi sama2 ek..
kte set tarikh nnti..

Lyn Yusoff said...

nak ikut tgk fairytooth!!
cam best jer citer tuh..
hehehe

yaTy ♥ said...

kak lyn..
jom2..
kte wat rombongan cik kiah ke pawagam..
hehehe..