February 16, 2012

Pemalas Piang!

mak aihhh.. latetly nie mmg penyakit malas aku berganda2.. 

malas update blog.. malas makan.. buat keje lagik lar aku mls! hahahhahh..

sadis okeh tengok blog nie.. hari nie da 16hb.. tapi entry aku tak smpai 10 pun..

bkn xda crita.. adaaaaaa... bykkkkkkkkkk sgtttttt yang aku nk crita..

tapi tak boleh nk story lagik.. slagi aku x confront dengan tet tet tet tet tet.. **mcm ramai je kan.. mmg ramai pun.. huhuhu..**

weekend minggu depan balik jb.. adik aku nk bertunang.. yer.. betul.. adik aku nk tunang.. smpai hati ko abg.. ko langkah bendul akak ko nie.. bak meh cincin emas sebijik.. xpun rantai emas seutas.. hahhaha.. xdanya nk kira langkah bendul.. terang2 adik aku tue lelaki.. napa lar adik aku bkn pmpuan.. kalo x mcm2 aku leh mintak sbb langkah bendul.. hahhahaa.. kejam pnye kakak..

nnti lar.. aku kena settle 1 by 1 dlu.. nnti baru boleh story dlm nie.. 

=)


2 comments:

HarLisz said...

lepas dah settle semua tu..mesti entry ko berduyun2 di up kan dalam blog ni...

kihkihkih..

yaTy ♥ said...

ekekekekke..
berduyun kak oi..
bersusun bagai.. heheheh..
=p