February 28, 2012

Bowling PUSPANITA =)

huhuhuhu.. ini cerita penutup aktiviti tahun lepas.. baru nie aku nk hapdateeeee!! ater, gmbor aku baru dapt dari kak mar.. nk wat cmne kan.. huhuhu.. alang2 da ada gmbor nie, moh lar tepeks jugak dlm blog nie..

ni aktiviti bowling puspanita bulan 12 hari tue.. temanya adalah pink n purple.. actually ada baju puspanita.. tapi aku malassss nk beli.. hehheheh.. so pakai je lar baju sendiri..

so, aku satu lane ngan kak mar n salehah.. aku ngan kak mar mmg baling bola tue ikut suka ktorang lar.. x letak harapan pun utk dpt hadiah.. hihhii..

gaya kena lebih kak mar.. huhuhu..

owh, masa register tue ada dpt goodies bag skali.. lepas register, ktorang terus g bekfast kat mcd.. ater, lapor kot perut.. x smpat nk makan lagik time tue..

aku pegi bowling nie skali ngan kak mar.. coz tgh hari tue nnti aku nk kena rushing p seremban plak.. ada majlis kucai bertunang tue kan.. ekin pick up aku dari alamanda..

baju pink.. bola pun wajib lar yg kaler pinkkk jugak.. aku biasa guna house ball jer.. mmg aku baling yang 9 sajerk.. tapi skang da tukarrrrrr.. aku amek bola 10..

me n kak mar.. =)


mcm gini rupanya aku baling yerk.. patut lar bola aku menyenget je semedang.. hermmmm.. kena tune balik lar..



::me::kak mar::kak wati::

habis je lane ktorang, aku ngan kak mar terus gerak ke destinasi msing2.. kak mar ada plan lain ngan husband n anak2 dia.. aku pun ada majis nk kena attend kan..

ngam2 aku siap tukar baju, ekin ngan husband dia pun smpai.. gerak lar ktorang ke majlis kucai.. owh, aku dpt no 12 yerk.. dpt lar piala comel.. tapi budak2 opis panggil ala2 batu nisan.. kuang ajaqqq betul.. hahhahah..

=p

2 comments:

aimi ibrahim said...

weh lame nyer citer ni... da sebulan kucai tunang..kekekekke... mak cik yaty.. kakak aimi da wat blog yg tak semegah...!

yaTy ♥ said...

hoit..
panggil aku mak cik??
hampehhh!!
wallaaa.. welcome ke alam blogger..
=)