February 22, 2012

Ghost Rider - Spirit of Vengeance

jumaat minggu lepas g tgk wayang lagik.. hihihihi.. kali nie layan citer ghost rider plak..

mcm biasa lar g layan movie lepas habis office hour.. kol 610 gitu aku gerak dari opis.. da tukar baju sesiap kat opis.. kalo tak mmg aku g layan ngan baju kejer je.. tapi sbb malam tue ada invitation lain, so lunch hour aku blik umah amek baju sesiap..

mcm mana citer ghost rider nie?? pada aku boleh lar.. not bad.. tapi aku lagik suka citer2 ghost rider yang dolu2 punya.. yang dolu2 punya lagik best kot..

yang nie jalan citer dia ada mcm slow skit lar.. aku pun ada part2 yang smpai nk terlelap jugak.. huhuhu..

coming sooooonnn citer ape yang best ek?? eeeehhhhh.. choppppp!! farah n lis.. bila kita nk p karok?? dlu da plan tpi x jadi.. moh lar wei melepaskan tension dalam bilik gelap2.. hahahahha..

=p

2 comments:

oMe aNaT aMiNuddiN said...

korg set aku polo.. hehe;p

HarLisz said...

set weekdays je yg aku mampu. weekend hambo tak mampu dah..

tapi nanti aku bagi tarikh ye. dlm bulan 3 boleh la ye