February 14, 2012

Mengidam Yang Tak Kesampaian!

ahahhahaha.. tajuk tak leh blah betul lar.. =p 

hari sabtu ari tue, dlm kol 10 gitu dok lar bertweet ngan Lis tak sudah2.. dah lar lapar.. dok tweet plak pasal makanan.. terus lar dedua mengidam nk makan siput sedut masak lemak! hamek ko.. mengidam yang over sgt.. kalah org pegnent.. hahahha.. 

pastu terus lar dedua dok pk dlm putrajaya nie celah mana yang ada jual lauk pauk gitu kan.. aku yang time lunch mmg tak makan nie, mmg tak leh nk pikir lar tmpt makan yang ada dlm putrajaya nie.. asik dok membayang fast food ajerk..

sudahnya aku tnye talian hayat aku.. katanya kat gate 1 sana ada.. jalan nk ke pusat latihan maybank.. food court belah kiri.. 

so ktorang berdua dengan confidentnya pun pegi lar mencarik.. sekali tak jmpe kooooo!!! hahahhah.. ater bagi direction lepas trafic lite yang last.. mana lar ktorang nk tau kat situ jmpe bape kali trafic lite kan.. hah, hamek.. sudahnya smpai ke Mines terus.. huhuhu..

kempunan lar siput sedut masak lemak yerk.. terpaksa lar telan nasi goreng2 kat food court mines.. 

babai siput.. nnti kita carik awak yerk..

settle makan, menemankan Lis carik barang.. excited minah tue nk memulakan alam persekolahan semula.. ko mula dlu yer.. mudah2an aku jadi junior ko.. nnti leh pinjam esaimen.. hahahhaha..

dari mines, ktorang singgah bangi.. sbb minah nie nk carik baju kaler pink!! hoiii, kaler aku tue.. mana lehh.. hahhaha.. tmpt dia ada jamuan hape tah.. siap bertema bagai.. curlasss yer icu itu.. ekekekke.. sekaliiii kannnnnn.. aku pun terjebak sama beli baju kurung!! huhuhu..

xpe lar.. beli baju utk kerja.. xda hal lar kan.. bkn beli baju utk clubbing pun.. hihihihi.. tapi baju ktorang berdua mmg channnteeeekkkkk.. 

eh kak.. esok kita dua2 pakai baju baru lar eh.. nnti tweet2 pic.. menjobo sungguh!! hahahhaha..

=)

2 comments:

HarLisz said...

ala malu i tau..nape buat entry kata beli baju baru..besok nanti orang tau ...ehehe...---- komen nak minta pelempang!

yaTy ♥ said...

oit.. xyah ckp mintak pelempang..
aku bca nie pun mmg rasa2 nk bagi free jerk..
hahahah..
bau kedaiiii lar esokk.. eh2.. bau downy!
=p