March 16, 2012

TERRRR katanya!

smlm kan.. tengah2 buat kerja tue, then keluar lar kejap dari tempat aku nie pegi ke partition akk opis aku.. 

skali TERtengok dia ngah bukak website shopping online..

skali TERjoin sekali tengok sama jugak.. tak puas hati, hapal website tue, pegi tgk kat PC sendiri..

skali TERberkenan kat 1 baju tue.. skali TERbeli lar plak.. huhuhuhu..

da settle beli baju di pagi hari, then smbung buat kejer sume smbung lunch smpai ke ping pong, da petang2 skit tue, TERsambung usha lagik website tue..

skali TERberkenan kat cincin yang chumelssss plak...

ushaaaa lagik.... jmper plak necklace yang cute.. TERberkenan jugak..

bila da TERberkenan, TERadd dlm cart.. hihihihi..

total lost smlm RM80++.. sib bek shipping freeeeeee!! sib bek jugak yang baju tue berjaya mengepaw orang lain suh byrkan.. hahhahahaha.. so total lost smlm hanya RM37++ sajerk.. 

seminggu akan datang nie sila makan roti bakar SHJ ye yaty!

=p

3 comments:

HarLisz said...

xpe..minggu depan dah gaji ye

yaTy ♥ said...

huhuhu..
4 bulan lagik baru bukak smula website tue..
bahaya..

oMe aNaT aMiNuddiN said...

minggu ni kn gaji.. xpe.. cuba bg aku laman web shopping online tuh.. boleh aku terikut jejak langkah ko skali.. hehe:D