March 5, 2012

Jalan2 ke JJ Tebrau City

settle ktorang bekfast tue, ktorang g singgah ke salon May.. dlu time sekolah, mmg selalu potong rmbut ngan dia.. slalu ptong kat umah dia jer..nie alang2 dia da bukak salon kt seri alam, ktorang pun pegi lar terjah.. 

yer, aku da potong kasik pendek skit.. tapi ttp lar hodoh mengembang jugak.. mmg kena rebond jugak nie.. naik tension aku tgk rmbut sendiri.. huhuhuhu..

dlm kol 2 camtu ktorang ke JJ Tebrau.. saje jalan2 cuci mata.. ibu ngan ayah aku tinggal kat umah.. adik aku no 3 pun tinggal sbb dia tak mau ikut.. bagus.. kalo tak mcm2 dia mintak.. tue pun smpt kirim barang kat akak aku..

hoih, sejam okeh nk smpai ke JJ.. sbb jammmmmmmm!! padahal bukan jauh mana sgt pun.. smpai2 JJ terus carik food court kat atas sana.. laju jer p order makan.. 'Aqil carik port utk duduk ngan daddy dia.. budak kecik tue sng okeh.. tido jer kejenya.. aku kadang2 naik geram tah bila yg dia nk nngis tah.. hahhahaah..

settle makan sume, pusing2 dlm JJ.. then g shopping baju tshirt dlm padini sana.. sib bek muroooohhhhh.. pastu smbung lagik jalan2.. siap g betulkan spec ibu aku.. almaklum lar, cucu yang besor tue tgh melasak kan.. habis spec ibu aku pun dia buat mcm mainan gak.. hahhah.. sib bek boleh betulkan. kalo tak mmg kena buat baru lar..

otw nk balik ke parking tue, tgh2 jalan tepi mall JJ tue, aku ckp lar kat budak kecik nie..

g diri sana.. mak ngah amek gmbar A'el..


peace ehhh.. peaceeee..


hah, g lar buat peace kat sana..

pandai okeh dia undur ke belakang nk bagi aku amek pic dia.. hahhhaha.. yerrrr.. peace dia mmg satu jari sajerk.. semedang mcm gitu jer peace dia.. penat da ajar suh naik jari lagik satu.. tak boleh jugak.. huhuhu..

empunya blog dengan rmbut yang serabut.. hahahhaa.. 

eh, budak kecik nie sebenarnya da ralit nk tido yerk msa dlm jusco tue.. sementara tunggu akak aku beli air, aku yang dukung dia.. mmg da terlepek je atas bahu.. nampak je mummy dia bwk air, terus segoooorrrr mata dia tue hah.. jari maintain je peace gitu.. hahahha..

tapau jugak JCOOOOOOOOOO!!! kalo aku yang pilih mmg ini je lar.. tak variety langsung.. hahahhah..

balik umah tue, aku terus lelappppp!! mlm skit mintak adik aku antar smula g salon May tue.. aku nk iron rmbut aku.. temporary jer pun.. ater, da mcm singa nk ngamuk je aku tengok.. hahahhaa..

=p

1 comment:

aimi ibrahim said...

gemok da kan anak buah ko ni yaty