May 30, 2012

Sorry.. Exam Mode

quick update from me.. 

soryyyy koranggggg..

update minggu nie dan minggu dpn mayb tarak... ahahhahaha.. sbb aku ngah kebizian mentagging buku utk exam.. da lar bukunya sume tebal2 belaka..

actually tak harap pun utk amek exam nie.. sbb aku apply pun last day pnye tarikh tutup.. tapi da rezeki nak amek exam nie, kena lar p gak.. atleast bagi pendedahan kat aku bentuk2 soalan dia mcm mana.. nnti next2 time nk amek lagik, sonang.. **kalo yang nie tak lulus lar.. hihihi..**

weekend nie kena pulun baca buku tebal2 tue nnti.. wpun exam nie open book.. tapi satu hal lar nak mencarik nnti kan.. tue pasl kena tagging.. harap2 tagging yg aku buat membantu time exam.. huhuhuhu..

=p

5 comments:

aimi ibrahim said...

ko sambung degree ke beb

::Nora Maney:: said...

ko amek exam 41 eh? gud luck :)

Anonymous said...

Good luck babe
-lis-

lily lotus said...

apepun buat yg terbaik :)

BetiZaini said...

exam mende pulak ni weh?