June 16, 2009

wedding aien

ari sabtu ari tue g wedding aien n hafiz..

kat muar..

aien nie satu class ngan aku time study kat poli..

kelas ktorang sume gal.. hehe

dia org yg ke2 kwin dlm group aku..

1st yg kwin, amie.. yang last week aku g kat raub tu..

so this week turn aien lak..

kali nie g muar ngan amie, husband dia n anis..

amie n husbnd dia amek anis dlu, then amik aku kat putrajaya..

pastu trus gerak g muar..

wedding nie kt parit setongkat.. dkt ngan bandar muar..

otw tue tepon lar org yg mahir ngan jalan kat muar kan..

tnye ngan dia nk ikut mana.. dia suh ikut jambatan baru..

tapi aku x reti.. so ktorang tawakal je lar ikut peta pd kad kawin dia..

sib bek jmpe.. hehehhe.. :)

ktorang smpai dlm kol 1.. time nie aien ngah make up.. coz dia baru pas nikah pagi tue.. pagi tue ada majlis nikah, then tgh hari tue sanding.. dia x wat majlis asing2..

so we olz g mkn dlu.. duduk kat khemah paling hujung skali.. best woooo anginnnnn.. syok jer.. hihihi.. :)

pas da mkn tue, ktorang tgu lar pengantin berarak..

kol 2 lebih, dkt2 kol 3 gak lar baru pengantin lelaki kuar dari umah persinggahan dia sementara.. x jauh pn.. dpn umah aien jer..

ble pengantin lelaki da smpai kat depan khemah tue, pengantin pmpn pn kuar menyambut...

pas2 ada acara silat untuk pasangan pengantin.. then baru diorang msuk umah bersanding, merenjis n mkn beradab sume..

ktorang tgu smpai sini jer.. pas2 trus gerak blik.. time nie pn da kol 3 lebih.. x amek pic ngan pengantin pn.. x smpt.. hhehee..


to aien & hafiz

selamat pengantin baru...

selamat menempuh alam & kehidupan yang baru...

semoga kekal hingga ke akhir hayat hendaknya...

amin... :)

2 comments:

miSZMaNEy said...

oit pic nih jer ker?? huhuhu..tak puas la nak tengok..wei lagi satu bile kenduri belah laki die?? harap2 bkn dalam mgu ni o mgu depan..sb aku ade hal..huhu..

yaTy ♥ said...

hhahaha..
lama okeh ktorang tgu..
dari kol 1 lebih..
kol 2.45 baru diorang kuar..
nie je yg aku larat nk snap..
nk close up mmg xkan lar..
da lar panas..
padahal umah yg si bean tue bersiap bkn jauh bebenor pn..
tah ape yg mak andam dia touch up pn aku x tau..hihiihi..
laki amie siap nk bunyi kompang sndiri. hahahha..
umah bean 28hb nie..
ko g ker?
dia wat kat dewan ape tah..
aku pn x ingt..