October 3, 2012

Geli-Geli Di Tapak Kaki

nie tak ingt bila.. kalo tak silap aku sblm bulan puasa lagik kot.. 

ktorang g giant nk buat treatment tapak kaki tue.. tapak kaki kan da mcm kertas pasir kerasnya.. so nk buang lar segala kulit mati kat tapak kaki tue.. 

selama 26thn hidup, nie lar pestime buat treatment tapak kaki nie.. ekekke..

sblm pegi tue call aunty tue dlu buat appointment.. tapi bila smpai ada customer dia yg tak hbis lagik.. so akak aku msuk dlm giant beli barang dlu.. aku tunggu kat sini.. bila settle sorang customer tue, baru turn aku plak..

sblm start menoreh kulit2 mati kat tapak kaki, aunty tue letak ubat dlu.. then balut siap kaki aku ngan towel putih tue sume.. buat dua2 belah kaki macam tue.. then biar dlm 10-15min.. nak bagi ubat dia betul2 meresap dlm tapak kaki n lembutkan skit tapak kaki tue.. nnti sng nk korek kulit2 mati yang bykkkkkkkkkkk!!!

then aunty ni dtg buat kat kaki aku.. perghhhhhh.. dia pnye geli, mmg aku rasa nk tendang orang.. siap aku ketawa sorang2 kat situ.. aunty 2 orang tu pun gelak sama tgk aku.. hihihihhi..

sakit ke ape mmg takde lar.. mmg aku kegelian yg melampau kat kaki..

budak kecik yg suka bising kalo duduk dlm carrier nie tapi tak bwk dia jenjalan.. diri statik je kat situ, mmg dia merengek2 lar.. cer ko jalan ke depan ke belakang, dia seronok lar.. 

akak aku hbis beli brang baru dia dtg sini.. sib bek time dia smpai tue mmg takde orang lain lagik.. so trus zassss aunty ni buat dia..

kulit mati jgn crita lar yer.. mmg byk yg melampau2.. ater, 26thun hidup, xpnh buat treatment ape2 pun kan.. ekekekke.. total aku pnye RM68.. aunty nie ada promote produk dorang.. tapi koser lar aku nk beli yer.. mahal bebenor.. kang beli pun bkn aku buat selalu pun.. huhuhu..

=p

4 comments:

nadiah zulkefli said...

Hai.. sy nak tanya masih simpan no aunty tu x? Sbb kat giant shah alam mcm dah xde je pot aunty tu..tq

nadiah zulkefli said...

Hai.. Nak tanya.. masih simpan lagi ke no aunty tu? Share boleh x? Aunty tu mcm dah x nampak pot kat giant shah alam dah..

yaTy ♥ said...

hai nadiah..
sory.. no aunty tu xda simpan..
sbb phone prob dlu.. trus sume contact hilang.. sorry ye..

nadiah zulkefli said...

OK TQ