September 30, 2013

Superman In Da House Yoooo!!

hollaaaaa.... huhuhu..

mcm biasa.. ni pun crita da berbulan yang lepas.. hehehehe.. 

ni masa jalan2 dekat subang parade.. settle makan n bli barang skit.. bwk lar budak2 berjalan pusing2 dlm subang.. abg as usual.. dia suka jalan kat stall2 yang jual sticker tue.. tue mmg confirm dia akan mintak belikn 2 3 gak lar sticker dia.. balik nnti siap lar dia main tampal2.. 

so kebetulan masa nk blik tengah pusing2 kat ground floor tue ada plak yang buat lukis2 kat muka tue kan.. dia nampak lambang spiderman ada kat situ dia mintak nak buat..

sian dia.. kena pandang tepi.. asik lar nk tengok da siap ke belum superman dia tue..
abg boleh lar buat gini.. sbb dia da paham ckp.. duduk kat situ pun diam je time orang tu menconteng pipi bulat dia tue..  kalo adik yang buat.. aku rasa habis comot satu muka.. hahhahaha.. budak kecik tue mana reti duk diam..

budak yang xnk senyum bila superman dia da siap.. kejap2 kang dia nk tengok kat camera phone ada lagik ke tak superman dia tue.. hehhehe.. takut sangat superman dia tu hilang..

malam tue mandi pun basuh muka sebelah je.. pnye lar dia xbagi pipi dia tu kena air.. settle mandi laju2 dia cari baju tido superman dia ni.. n then poseeeeeeeeeeeeeeee lar.. ape lagik kan.. hhahahah..

=)

5 comments:

BetiZaini said...

hahahahahaha..commmell la ael ni...sanggupppp tak basah btol mandi kannn...

yaTy ♥ said...

hahahha..
dia sanggup babe..
esok pagi nye pegi umah pengasuh pun ada lagik superman dia..
dia nk show off kat umah pengasuh tu superman dia..
mcm2 la budak demok ni..

Mummydearie said...

Budak-budak, buat apa pun nampak comel aje.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Kulit kusam?
Share experience saya.
Skin Care.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Salam Perkenalan.
Jemput singgah & drop Url blog kat Mister Linky's saya:
Life is beautiful...don't waste it.