July 16, 2012

Lunch + Dinner @ Putera Ayu

lama gile aku tak update blog kan.. hahahhahaha.. mood kedaung wei bape minggu nie.. plus aku takde benda nk crita.. kalau ada pun tapi mcm pikir, ala.. xpyh lar citer.. hahhaha..

nie pun crita tah bape minggu yg lepas tah.. ke dah nak masuk sebulan.. muahahha.. ktorang g dinner kat putera ayu nie.. time nie ibu aku ada dtg SA.. anggap je lar citer minggu nie sbb ibu aku ada kat SA skang.. huhuhuhu..

budak kecik yang behave sesangat kalo takde orang yang kacau dia.. sape lagik yang suka kacau dia kalau bukan si abang tue.. hoi, syang adik.. tapi caranya kemain ganas lagik.. mcm adik besar2 dia je dia kerjakan adik dia..

dia paksa daddy dia teman dia tengok ikan.. selagi boleh nk tengok ikan.. asal dtg makan sini, mmg nie aktiviti wajib dia.. tengok ikan.. tengok ikan..

budak yang panjang meniggi je nie.. melebar mendebab idok pun..

selagi makanan tak smpai, selagi tue lar dia nk tengok ikan jer.. dia da habis makan pun karang, tengok ikan lagik.. mmg tue je lar yang dia nk..

air manggo n jagung! marvelessssssssssssssss.. aku pilih jagung lar.. sbb dalam tue ada isi2 jagung skali.. bila slurrrppp tue mmg terbaik.. pekattttttt sgt!!

nie lauk pauk yang jadi pilihan ktorang.. biasa lar.. letak dpn pirana2 mcm ktorang nie.. mmg laju je tinggal skit.. hahahha.. alkisahnya, time hari ktorang pegi nie BIL aku nk study utk dia punya exam.. so aku ngan akak aku plan konon2 tgh hari nnti nak kluar lar jalan2 kat spaceU8 sana.. blh makan skali bwk ibu aku..

sekali ktorang berdua boleh bantai tido, petang kol 5 baru bangun! hamek ko.. spaceU8 kemana hape kemana sume kan.. terus menggelupur bangun, mandi siap2 kluar g makan.. masing2 perut da kelaparan time tue.. tue yg makanan smpai, terus terkam.. muahahhaha..

ada ikan bakar jugak.. tapi smpai lambat skit.. so dah tak koser nk amek gmbar.. layan makan lagik sedap!

=p

5 comments:

BetiZaini said...

ni btol2 mood kedaung ni yati..aku baru nak usha menu yg ko order..cm best je aku tgk air die..huhu

HarLisz said...

kak ko hilang gitu je..ingat pe la..tweet senyap..fb pun snyap..apakah

yaTy ♥ said...

beti,
hahhaha.. kedaung habis beb.. air jagung n manggo tue..
lauk pauk cm biasa je ktorang order.. sayur asparagus goreng belacan, sotong goreng tepung, ikan pari bakar, sup ekor ngan telur bungkus.. g lar try kat sini..

yaTy ♥ said...

Lisz,
nak bawak diri..
hahhhaha..

BetiZaini said...

perghh..yeke..sedap ke asparagus..kesian kan?hahaha